آنچه که بايد درباره ي طراحي اجراي نما بدانيم

ساخت وبلاگ

طراحی اجرای نما در یک ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا اولین عنصری است که روی مخاطب اثر میگذارد در نتیجه باید فکر شده و بر پایه اصول و قواعد خاص انجام شود.

 

طراحی اجرای نما یک بنا هویت آن را در دید اول به بیننده نشان میدهد.

طراحی و اجرای نمای ساختمان می تواند متاثر از عوامل مختلفی باشد ولی به طور کلی می توان گفت طراحی نمای ساختمان بر اساس خواست کارفرما، کاربری ساختمان، همجواری ها، اقلیم و … می تواند در سبک های مختلفی انجام شود

طراحی نمای ساختمان به صورت کلاسیک

طراحی نمای ساختمان به صورت مدرن

نمای مینیمال

نمای بومی

یک طراحی و اجرای جذاب و با کیفیت می تواند اثری شاخص و به یادماندنی را در ذهن بیننده تداعی کند،درزمینه طراحی نما که با نرم افزار های مختلف در محیط فرضی دو یا سه بعدی صورت می گیرد درصورت وجود خطا و یا اشتباه می توان آن رااصلاح ویا مجددا طراحی کرد اما در زمینه اجرا اینطور نیست

 

از جمله متریال هایی که می توانیم در اجرای نمای ساختمان پیاده کنیم عبارتند از چوب ترموود ، سنگ ، آجر ، سرامیک و ورق های کامپوزیت . 

 

نما به علت قرارگیری در شرایط محیطی تحت تاثیر عوامل مخرب زیادی همچون آب باران ، سرما ، رطوبت ، اشعه UV و آلاینده های محیطی قرار می گیرد بنابراین در اجرای نمای ساختمان می بایست از متریال های با کیفیت و مقاوم بهره برد و با توجه به نوع آب و هوا و شرایط یک منطقه نسبت به اجرای نما کوشید .

در بین متریال‌های موجود برای استفاده در نما، نمای سنگی تقریباً کم ترین هزینه را دارد. البته این مسئله فقط در مورد نمای سنگی ساده صحت دارد و در مورد نماهای کلاسیک یا رومی، هزینه بالاتر می‌رود.

 

پارتیشن شیشه ای

امروزه با کاهش فضای داخلی ساختمان ها از جمله تجاری, اداری, مسکونی نیاز به تفکیک فضاهای داخلی بیشتر از گذشته احساس می شود. در گذشته برای جداسازی این فضا ها از گچ, آجر, چوب و…استفاده می شد.

پارتیشن شیشه ای

بهترین روش برای ایجاد فضاهای تفکیک شده استفاده از انواع پارتیشن شیشه ای با بهترین قیمت پارتیشن شیشه ای میباشد .

دفتر اداری خود را با بهترین روش ، بدون تخریب و بنایی با جلوه زیبا از شیشه تفکیک نمایید .

شاید بسیاری از افراد بر این باور باشند که پارتیشن های شیشه ای تنها باید در فضاهای اداری نصب شوند و در فضاهای دیگر نصب نمی شوند، در واقع این باور اشتباه است و باید بدانید شیشه پارتیشن در بسیاری از فضاهای خانگی هم نصب می شود و بسیاری از افراد از آنها در خانه های خود استفاده می کنند.

 

پارتیشن شیشه‌ ای به دلیل اینکه لزوما تا سقف اجرا می شوند به همین دلیل عایقی برای صدا و استحکام بالاتر پارتیشن هستند.

معمولا پارتیشن شیشه ای در ادارات و سالن های کنفرانس استفاده‌ی بیشتری دارند و به دو صورت تک جداره و دو جداره هستند.

 

پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن فریم لس درواقع فریم دارد اما فریم آن بسیار نازک‌تر از فریم سایر پارتیشن‌های شیشه‌ای است. در این نوع پارتیشن پروفیل‌ها از آلومینیوم یا انواع فلزهای دیگر ساخته می‌شوند که شیشه سکوریت را نگه می‌دارد. مقاومت فریم آلومینیوم در مقابل خوردگی بالاست و استحکام خوبی هم دارد.

 

 

نمای فریم لس چیست ؟

سوالی که شاید برای خیلی از کسانی که قصد ساخت یک بنا، ساختمان اداری یا غیر اداری را دارند پیش بیاید. شاید در ظاهر نمای فریم لس نمایی بدون هیچ گونه فریم نگهدارنده را در ذهن تداعی کند اما این گونه نیست.

وجود لاستیک های هوا بندی و آب بندی در اطراف فریم و شیشه باعث گردیده سطح نما کاملا ایزوله(آب بندی و هوا بندی) گردد و از نکات بسیار مهم این سیستم آن است که در سطح نما بیشتر شیشه دیده شده و آلومینیوم با ظرافت خاصی در کنار شیشه قرار می گیرد و در ضمن پنجره های باز شو نیز قابل رویت نمی باشد

 

انواع نمای شیشه ای فریم لس:

همانطور که می دانید نمای شیشه ای فریم لس یکی از انواع نماهای کرتین وال است که به طور کلی به علت آزادی عملی که از نظر سهولت در نگه داری، نظافت، سرعت نصب و غیره به آنها سیستم های unitized گویند که خود این سیستم نیز به دو روش U channel و Full frameless Step-unite تقسیم می شوند.

 
پارتیشن شیشه ای...
ما را در سایت پارتیشن شیشه ای دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دربیران darbiran123 بازدید : 488 تاريخ : جمعه 12 ارديبهشت 1399 ساعت: 23:59